וובינר 18.05.2020

Webcast Series Sponsored by MSD: REDEFINING SURVIVAL EXPECTATIONS IN LUNG CANCER

2 ביוני 2020

ניתן יהיה להתחבר ולשמוע הקלטה של ה- webcast בזמנים הבאים (לשים לב להפרשי הזמן מישראל):

Tuesday, 2 June, at 21:00 to Wednesday 3, June, at 21:00 (CEST)

Tuesday, 2 June, at 16:00 to Wednesday, 3 June, at 16:00 (BRT)

Wednesday, 3 June, at 03:00 to Thursday, 4 June, at 03:00 (SGT)

לפרטים נוספים והרשמה, לחץ/י כאן

נושאים קשורים:  וובינר
מאמרים נוספים שיעניינו אותך
תגובות